12/22/12

cameron


baru2 ni kami semua pakat merewardkan diri setelah penat berkerja..ahakss ayat skema!!..aku n the geng p jenjalan cameron ja..x jauh pon..walaupon dekat yang penting kami happyyyyy....
kami berkonvoi 5 biji keta..aku cam besa la bawa co pilot qis kecik papa qis tak ikot sebb kena keja..owhh jawapan standrd...tapi bukan kami berdua ja tapi ada 2 lagi penumpang..so tak la boring sangat..boleh juga sembang2...
sekarang kan musim cuti sekolah..jlan naik cameron ya rabbi..punya la jammed..sudah la keta manual..mau ketaq kaki weh..tapi ALHAMDULILLAH kami sampai juga dengan jayanya..bertolak dari penang pukul 9 pagi sampai atas cameron 4.30 ko mampu!!
dah la tak lunch bekpes makan roti ja..hohohoho tersangat lah mengcabar..ok malas nak cita panjang2 jom layan gamboo
kami check in 2 buah homestay..

start melabur dekt pasar malam brinchang














ok yang tu cukop untuk buah malam punya..lepas penat beli dan belah hihihi..kami bersteamboat pulak...chef maliss yang masak..memang super duper mabeles dia punya steamboat..sos dia kalah sos johnys..hahaha
tak cya??
lets cekidot
sedappppppppp

nasir yang rajin membantu...
ok time to sleepp....zzzzzzzzZZZZZzzzzZZZZZ...
EH ada lagi ek??oppsss sori ingat da abes..





ok hari kedua kami plak...kami check out awal..sebb nak g jenjlan kan..so kena keluaq awai okey..nak termpuh jammd lagi..









ok semua gambaq diats dekat stoberi farm ye..aku ada pengalamn yang x dapt dilupakan okey...time nak naik bukit keta  reverse balik weh..sbb bukit gila punya tinggi..thap dangerous tu aku kasi 200%..bukan nak bangga diri..hampa kalu takat boleh bawa keta atas jalan raya..dinsihtkan jangan naik bukit ni...sbb mmg ni bahaya...sampai x dak mood nak jenjlaln tau..!!
ok ada lagi..mesti hampa boring kan...gila punya panjang cita..hihihihi



merajuk plk



ok time ni dekat cameron valley....kami dah nak balik..x banyak tempat yang kami p..tapi apapun memang besttt lah..enjoy dengan kengkawan ni..semua gila2 remaja opppsss!!
n otw balik..kami singgah makan doyan orang asli juai..mmmmm boleh la..durian hutan,



qis tgk ja..sbb aku suruh dia duduk dkt akak ni..tapi dia x mau..


hohooooooooooo hooooooooooooiiiiiii
penatkan ..ok done

4 comments:

MAZLIZA ABD RAZAK said...

besnya pi cameron, dah lama tk pi

weschairs said...

ooo jalan2 tingal cik abang yer..

norh said...

Tak suka p cameron waktu cuti sekolah..

Z@i Z@mR33 said...

bestnya...kami dh 2 kali tbantut nk p kameron...wuuuuu