1/3/12

dua minggu sajer

dua minggu jer..tapi mama rasa amatlah terlalu lama...biasa la kan..mama mana pernah berenggang dengan papa lama2..windu tuuu.. rindu sebab tak leh bau tiyak masham papa..hahahahahahaha...
hurmmmm..hover tak??
hover kan..watevaaa..laki mama dan belog mama
eleh papa bukan pergi jauh sngat pon..p bangkok ja..kilang hantaq p training machine kat sana..
katanya nak buka dept baru dekat western digital nuu....tu pasal la papa kena pi training kat sna..
hurmmm nak buat macam manakan dah nama pon kerja..kok ye la nak p poya-poya..owhhhhh i dunt like it wokey..start besok belog mama akan dihiasi dengan bunga2 cinta..sebb besok baru papa nak bertolak kesana..early morning mama kena bangun pergi ngantor papa dekat airport...muahahahahahaha
ok lah ..for papa safe ur journey ok..keja elok2 jangan main2...papa sentiasa dihati mama..u are my baby boooo bushuk masham...ngeeee

my bby booo

8 comments:

Shu Shinju said...

sok mr.papa bwak bali soviner frm bangkok byk2..hahaha...

Kyra said...

shu:itu sudah pasti..siap mengorder macam2 lagi tu..ekekeke

Shu Shinju said...

kyra..nak tolong soh hubby kura beli nangka kering leh tak.. sini cam xde jer... sedap oooo.... sekali kyra try mesti nak lagi....hihi..

Kyra said...

ok ok.khai pernah makan..sedap juga..ok nanti khai habaq kat dia..

-oP_ida- said...

don worry dia tak p cr aih hat dok menari tiang tuh..hahahahahhaha ;p

tgk papa qis ni cooL jaa org dia..mata redoP tuh mahai (:
doakan KESEJAHTERAAN dia naaa...

shitah yusoff said...

xpa kak 2mnggu je, kejap ja tue

Kyra said...

opida::tu la..p cari yang hat dok menari kat tiang tu naaih la dia..ngeeee
doakan dia selamt pergi dan balik

Kyra said...

shitah:tapi bagi kak lama ooo...ngeee