9/19/12

hang aib aku ..aku aib hang!!! fullstop

time masa bercinta kau lah ratu kalu  jantung hati kau lah wangi2 kau lah buah hati..sampailah dah kawen..camtu juga ikatan depa sesapa tengok pon akan kata bahgia sepanjang masa,yang x tahan sampai utang pon nak update dkt status fb then siap buat list bagai kata utang depa banyak ribu riban..tapi harus ingat perompak pon ada fb okey..be ware..
apa yang berlaku semua nak update kat status fb.. x slah bukan kena bayaq kepada pembaca pon ..ok fine..bagi aku ada benda kita boleh update ada benda yang x boleh..hurrrmmm...
tapi ingat x semua orang suka nampak kita bahgia..tapi ramai   yang suka tgk kita down,bercerai berai
gaduh sana cini...betol tak??? tujuan aku bukanlah nak aibkan si polan dan si polan ni..tapi cukoplah sbb aku terasa mlu bila hampa berdua dok buat kenyataan itu ini walaupon benda ni betoi...wallahualam..
adakah itu perkara yang wajib  harus  hampa lakukan maksud aku cerita abeh keburukan selepas  divorced  dlam fb..dulu bukan hampa puji  memuji sampai nak rak ka?? sebesar zarah pon x pernah cerita tentang keburukan masing2...
nampk bahagia sangat family hampa..yang si bini puji laki nsem,romentik,penyanyang,baik hati,amek berat pasal keluarga,keja besaq
yang silaki puji bini cantik,berdikari,keja kuat,sayang anak-anak ,mummy yang baik..ibarat x dak angin x dak ributt tupppppp bercerai..

elok dah divorced mula la pakat dok buat acara besar-besaran maki dlam fb..kenapa tak face to face..owhhh paham paham..face to face hampa ja yang  tau..kalu dlam fb,satu dunia boleh tau...gud strategi like monkey nak plak batu api belambak dok ada..

yang si laki upload pict widow dia dengan jantan lain then siap pakej maki2 jalang,perempuan x sedaq diri,kaki clubbing,curang ,x malu,cerai talak 3
yang si bini update status bekas laki nak kena tangkap khalwat  terjun bumbung,gambaq atas katil dgn pompuan lain,gila talak apa ni wey apa ni??
kalu pon benda ni betol biaq la hampa ja yang tau..x pyah gtau dekat public
aku sebagai  anak sedara ipaq pon aku malu la...serius malu...aku x nak masok mana2 pihak..tapi
daripada semua orang x tau..satu dunia tau...cukup2 la ...
sebb memasin dah ada gf,bf...dah akan bina hidup bru...aku rasa plan nak kawen tu ada kot...memasin ada life sendiri..anggap lah jodoh x panjang..yang dah lepas tu lepas la..




p/s:: apapun mak cu lama juga yang best otak gila2 remaja.. cantik n vouge tapi nak wat camna kan..jodoh x panjang..khai syang makcu sampai bila2..
psssttt mak cu baru x best....diammm jerk..hukhukhukhuk


3 comments:

aimaniman said...

biasalah adat manusia time suka dipuji dilambung time benci habis semua terpadam.. sbb tu perbuatan kita kena berpada2 sama ada suka atau benci takut nanti diri kita yg diketawakan..

-cinta soFiaSafiya- said...
This comment has been removed by the author.
-cinta soFiaSafiya- said...
This comment has been removed by the author.