9/3/12

my anak dara again

ok lah namau sedih2 dah...benda dah nak jadi...tapi hati ni masih bara lagi...ingat!!! tak jumpa x pa..kalu jumpa nanti  kena terukkkkkkkkk

layan gambaq qis jap..tenang sikit hati ni...
my anak dara dah besaq..sudah 3rd..dulu cenonet jerk...sekarang ligat wooo panjat sana sini, dah free diaper dlam 3,4 bulan camtu..baru lagi kan...ada kalanya x nyempat buka  if qis ni wear a jeans..manjanggggg nak melawa ja..padahal duk umah ja..
free pacifier..owhh ni dah lama...legaaaaaaa...
mulot pon pot pet,kekadang mati kutu bila nak menjawab soklan dia..
dlam pesbuk dah jadi cam trend kan..buat muka comey2,duck face,bijik mata terjojol,pp kembong mauripan,
comel kan...tapi kalu mama buat mau depa cop MeRoyan ka hapa..
tapiiiiiiiiiiiii
walaupon mama x shomel..mama ada anak dara shomell..sooooo si qis la jadi mangsa..naseb baik qis layan juga mamanya yang sewel2 ni..hehehehe
lets enjoys da pic..
spidergurlL alim ulamak..
eeeeeeuuuuuuwwwww

hohooooooo i believe i can fly

amacam comey dak??


BBBbvuuuuuuuuuuurrrrrr

ala mucuk mucukkk

ayu ka kuyu

uuuuuuuuu ummmmuahhhh

whatttttttttt 3 juta

yuuuuu

whateva

tunggu orang masok minang

muncung time

beatiful qistina


OK dah abes ..

6 comments:

eMMe said...

tersenyum2 saya tgk gambar2 qis ni.. aksi2 dia lucu sgt...
comel nyew..comel cam mama dia la kan, sape lagik...

Kyra said...

emme::ehh betoi ka statmnt tu..shomel cam mak dia??
kembang dah ni..nak rabak seluaq dah ni..kekekeke

Dee said...

wah..kemain lagi..tp comellah..auntie suka je tgk..cute..

Kyra said...

dee::tengkiyu untie dee

Permata Hati said...

anak saya pon Qis. Qistina. :)
nyway, Selamat Hari Raya! Jom lah singgah blog kami, simanja2u.com dan follow untuk lihat update terbaru daripada kami. :)

-cinta soFiaSafiya- said...
This comment has been removed by the author.