4/8/11

cik zai penang giveaway

mai  pagi ni ternampak giveaway dari cik zai penang yang cute ni..ape lagi joint la tunggu dudk..kot 2 la menang ehehehehe...ok moh kiter tengok syarat2 yang termaktob dari cik zai penang kita ni yer


1-Warganegara Malaysia yg beralamat di Malaysia dan mesti mempunyai blog(ic kedah kak)
2-Klau rajin follow la blog Cik Zai....tak paksa.(LAMA DAH JOINT)
3-Buat entry bertajuk Cik Zai Penang Giveaway(kak zai cheq dah buat dah)
4-Copy & paste banner di bawah dalam entry & sidebar blog anda dan linkkan sekali.

nak join kelik banner


5-Sila tinggalkan link entry anda kat komen ya.(ok)
6-Takyah tag kawan-kawan.Klau nak tag...dipersilakan(ok)

cik zai penang mai la tengok siap dah

1 comment:

Cik Z@i Pen@nG said...

salam...
sori lambat menerjah.
kebizian tahap otromen taro.
thanks joins GA =)