1/27/11

GUMBIR@ + LUCU + = W@K@K@K@K@

salam jumaat kawan2..sihat ka smua..hrap2 sihat la yer....ok d sebabkan mood nak citer kat korang smua pasal beday ni kian membuak buak bak bubuq pulut itam...so nak cita la apa yang terjadi semalm time celebrate bday kat kedai makan seri idaman yang terletak di sg ara nun...makn kedai morah2 ja...tak dak modai la nak makan kat otel ...hehehehehe....kemarin sambot besday ngan opizmate...semalam sambot dgn family in law plak..

ok ok ok nexxxxxxtttttttttt
plan nak p pukoi 10 malam..tpi d sebabkan mak n anak terlena soOOOO  koi 11 kami p kat restoran seri idaman kat sg ara nun...plan nak booking  tpi byk sangat hal...p truih la senang tak yah booking2 dah....elok sampai ja  kami pon duduk la kat meja tu..kami p 12 orang termasok la 2 orang budak nonet tu....en somi cakap tak yah la booking sbb kami p keta asin2 ...semntara nak tunggu depa mai elok la makanan sampai...kalu booking mesti makanan siap tersedia ataih meja kan...ala tunggu sat ja,,bkn lama pon...(sabaq kan separoh drpd iman kita)hehehehehe....

sementara dok tunggu makanan smpai apa lagi aku kan selaku beday (gurl)
apa laei dok berphoto gediqs la jawap nyer jom layan sat 1,2 pix

aku yang gedik bersama qis n papa..
cian qis pkai bj tdo ja..ekceli time nak mai
tadi dia tdo..mama angkat tros la...hehehe
ala malam2 ja syng!!

bajet cun tpi hampehh
ok sambong balik ....tunggu pnya tunggu makanan pon sampai.....kan btol cakap en somi..elok ja mkanan sampai fmly adik ipaq aku pon smpai...ha seb bek sampai awai klau tak melopong la hampa anak beranak tengok tulang temulang ja kat ataih meje
ik ik ik ik (jahat tak??)

kami order tak la byak sangat besa2 ja...

antara menu yang kami order
      *ikan siakap 3 ekoq
      *tomyam
      *kailan ikan masin
      *teloq dadar
      *ayaq asam boi sejug
      *ayaq dargon fruit

hahhh yang tu ja,,,mna la ada makan ketam ka udang besaq ka...alaaaaa cenggitu ja..tu pun termonyeh-monyeh nak habeh..
abeh ja makan....

taraaaaaa..adik ipaq aku wak mai kek kat bday gurl yang geli ni..ekekekeke....
apa lagi mamam kek pulak...
sebelum potong kek....khai khai..niat dulu(mak mentua aku cakap) aku ni bkn leh tengok api..kira nak tiop ja....tatotttttt terbakaq  ehehehehehe
pas tu tiup pkai idong...eh!!!!tak dak la pkai  molot la dgn sepenuh tenaga veto yang ada la...ok lah meh tengok apa benda ada kat bawah scroll down


menu dah sampai tunggu nak bedai ja...

epy beday khaira 25 years...thank my adik ipaq kerna
sponsor kek yang super mabeles ni...

ni la adik ipaq aku...nma dia ayu...cantikkan..dia ni tokey ayu mee udang kat
telok kumbaq..mai la try..sedap hingga menjilat ibu kaki...hehehe..
aku tolong sponsor kedai dia..

ni la beday gurl yang hangat di perkatakan tu..
ekekekeke

nampak dak dia ciup dengan lobang idong dia...
ekekekeke...tiop berserta dgn niat..moga2 dapt adiah sempoi dari
en somi

time tu kerat kek...

firstly sumbat untuk en somi dulu..qis tengok je ek

ni la my beloved mak mentua...sporting giler ni

papa n qis..

hahaha..ni la geng paling rapat ngan aku..
selaku tempat gosip aku..hehehehe

candid

en somi suap kat yayunk...
aiii qis cam majok je...hehehehe
qis nantok ekceli

nah mamam kek yang kamoo sponsor kat sye yer..
mekacehhhhh


qis nak lari nek tenggiling..kena hambat la...
kang terjatoh plak..kmi smua dah nak lik dah ni...tu
pak cu n mak njang qis






ha ni cita kat umah plak..sampai ja kat umah..teriuh cik somi bagi adiah kat aku...
yeppyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!
ingat tak dak adiah..ada jga yer.....aku pon amek la adiah tu dgn malu2 cicak kobeng..dengan ucapan tima kaseh papa...
aku amek  adiah tu berat aihhhhhhhhhhh
apa ni?????????  tak kan rantai mas berat cenggini,cincin berlian ka??lap top ka??(awat ingat ct ka nak demand2 laptop plak????)keta ferrari??umah???handphone???ishhhh
tak tau la adiah pa ni....
ahhhhhh mals la nak pikiaq aku pon bka la adiah ni...aik ternampak la cop menatang ni...pemes cop ni..tpi apa yerrrrrrrrr
aku pon kupas mengupas la kulit kertas bunga ni....tibe tibe tarrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa
jawapan sudah terjawap....
hahahaha korang nak tengok tak adiah pa


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


WOI JANGAN NAK BERANGAN LA..INGAT LAKI ANG DATO KA?????????????????????????....ni bkn adianyer agak2 ler...leh berangan je la..
ekekekekeke
*
*
*
*
*
*
*


oK TURUN BAWAH LAGI








*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


WAHHHHHHHHHHHHHHH CINCIN!!!!!!!!
ha tak yah nak merapu ni pon kuat berangan ja....ni kalu gaji aku 60 bulan pon
belum tentu leh bli huhuhuhuhu...yang ni pon bkn yer!!!!!!!


*
*
*
*
*
*
*
*
okey  turun bawah lagi..demi merungkai misteri adiah
yang di berikan oleh en somi!!!!


*
*
*
*
*
*
*
*
ha ni baru btoi cantikkan rantai sya mas 916 lagi tu....hehehehe
HOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!! khai ang jangan nak pasan sngat tok laki
ang p gadai tenggiling dia  pon blum tentu lagi
leh bli rantai tali kapai ni taw.!!!..ni pon bkn lagi adiah yang cik somi bagi...ni
hanya angan2 empty saja..just leh cuci mata ja kat kedai maih..mna la mampu
huhuuhuhuhuhuhuhuhuhhu


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
TARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!




ni la adiah beday yang en somi ceq bagi...hahahahaha
en somi korang pernah tak bagi adiah cenggini ..mesti tak pernah kan...
hahaha..lepaih ja bka adiah tu..gelak smpai nak terkencin(tak kencin lagi tau....ishhh!!!
papa ni cam perli mama ja bli srika kat mama..awat selama ni mama srika baju papa tak lendek elok ka..tak pa lepai ni mama gna 2 dua belah..nahhh puaihhhhhh..berpeloh tiak aih....ala papa ekceli mama tak kisah la papa bgi apa pun kat mama...papa dah syangkan mam jga mama elok2 pon dah besar rahmat papa..adiah2 smua tak penting okey!!!mama syang sangat dekat papa n qis syang   ketat2 leb u beribu-ribu lemon yer.....
muahhhhhhhhhccccccccc!!!!


note:n3 ni  nak post dari kemarin lagi tpi tergendala







2 comments:

-aNida OtHmaN- said...

adiah yg comeLLLL

bestnyaa makan besaq Open meJa...ehehehe

Kyra *Qis* said...

comel kan adiah tu...
nanti kita mkn besaq sma2 plak k.nida yer