1/26/11

syukur ALHAMDULILLAH

Semasa hari lahir kita, apa yang baik dilakukan, bagi mengingati susah dan payah seorang ibu
melahirkan kita kedunia ini?
Semasa melahirkan kita, ibu bersambung nyawa antara hidup dengan mati...
Sebab itu kenapa berkata ahh..pun tidak boleh kepada ibu...
Jadi apa yang kita berikan pada ibu ketika hari lahir kita?
Apa yang baik seorang anak lakukan pada hari lahir kita untuk menghargai ibu?
Doa selepas solat setiap hari itu memang semua orang buat..

Semasa hari lahir kita, apa yang baik dilakukan, bagi mengingati susah dan payah seorang ibu
melahirkan kita kedunia ini?
Apa yang baik seorang anak lakukan pada hari lahir kita untuk menghargai ibu?
amboi2 post yang mengancam tuUUU  aku bagi kat ats TU ha....semua soklan tu aku akan jawap dengan mak aku yer....
nanti qis besar nanti soklan ni aku mau hentam bagi dia...
nak tengok dia jawap apa dekat aku....
hehehehehe
ok yer...tahun lepas 2010 lani dah 2011 dah pon..buka mata pejam mata dah penhujung bulan januari dah kan...fuhhhhhhhh cepat btul masa berlalu...baby jadi kanak2+kanak2 jadi budak+budak jadi remaja trang tang tang+remaja jadi+dewasa+dewasa+pra matang+matang+tua kerepot+????????
hahahahaha..cenggitu la aku punyer tumbesaran...
lani aku di peringkat matang...sebabnyer dah kawen...ngee!!!
kamoo di peringkat aper plak??????????????
hokey....tahun berganti tahun bln berganti bulan..umur plak dok memanjat tangga  dengan megahnya sambil memegang bendera sambil mengibarnya dengan penoh rasa gumbira....hmmmmm
umur oh umur kenapa kamoo begitu cepat sangat naik srupa layang2 terbang??????
haku tak nak umur sekarang ..aku nak umur yang dulu masa aku men pondok2 dengan teman2 ku...
tpi apakan daya bknnyer ada mesen untuk pusin balik umur haku ni...kalo doremon ada kan best time ni..tpi tu bkn reality tpi hanya mimpi saja....
ahhhhhh lupakanlah citer karot+mengong ni....
hari sabtu dan berdatekan(wakakaka)26-01-1986 jam 2.30 pagi
lahirlah seorang bayi yang di beri nma nor khairiah binti saad...haaaaa itulah aku...nama komersil aku kyra...ekekeke...dan hari ini 26-01-2011
ulang tahun hari lahir aku yang ke25..uwaaaaaaaaaa
dah nue.....tapi tak pa!! walaupun tua but still hensem...muahahaha..
aku bersyukur kepada ALLAH kerana d berikan aku terus bernyawa d bumi yang maya ini...azam???hmm malu la nak kecek kat cni..rini mai keja dengan perasaan yang gediks dan nak ucap time kaseh dekat geng opismate aku ni..bagi adiah kat aku yer...tadi celebrate kat mcd ja...tapi tak sempat nak amek pix..just ada pix depa bagi adiah ja..time kasih kawan2 yer...  puteri,kak,intan,shada,kak nor,  ms cheh ,amri  ....luv u uaolllllsss
muah muah ribu ribu lemon teri...kui kui...nak tengok dak adiah pa...???????


bday gift from ms intan

ni dari sweet kapel amri& shada

adiah ni  dari kak nor

ha ni dari pu3

selaku ketua kampung kechil mamam kek..cedapppppp

ni paling lucu save kona but i loike wahahahha..tak kisah tu kiranya u
ingat sama wa jg ya ms cheah...thanks ya pretty gurl



ushar bawah sna
 
syukur  Alhamdulillah


6 comments:

-aNida OtHmaN- said...

HAPPY BEFDAYZZZ KHAI...

KAKNIDA doakan moga DIRAHMATI olehnya..dan pasni PRETNEN len...

wahh bestnyaa mcm-mcm dapat..en>somi bagi hadiah sepesel apa..ehehhee

Kyra *Qis* said...

MEKASEH K.nida....hahaha doakan sya petnet len key..dah sedia dah nak 2nd ni...nak pulun jap...
en somi bgi adiah tersangatlah spesel
nantikan n3 strusnya yer..celeb dgn family plak..ngee

Sweet Chubby Gurlzzz said...

SELAMAT HARI LAHIR Kyra.....

salam kenal...akak pn baru blajaq bloq..nanti rajin-rajin singgah bloq akak erk...

kita sama-sama budak baru belajaq..ehehhe

MiYOKO TACHIBANA said...

happy birthday, kina...

nk kek birthday sket...bile nk belanja niii

Kyra *Qis* said...

sweet cubby gurl:ye mekaseh..ha kita sama2 baru beljaq..slam perkenalan

Kyra *Qis* said...

cik titin:maceh titin...nak kek yer..kyra pon tak cukop hehehehe...terover cedap...