1/13/11

siap sedia

hahahahaha....bestnyer tak sabaq la nak tunggu annual dinner ni....

tema plak masquarade nite...topeng dah bli,bju,suaq,kasot,tudung smua dah bli

tunggu nak pkai ja nanti.....

tpi nanti klu sya hupdate dalm blog kechil saye ni...

jangan kutawa plak...

sya tengok mask yang sya bli tu macam ala nak p nari beley ja....

tpppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sya tetap memberanikan diri pkai jg kot2 la dapat best dress

cewahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

pirahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ala sya tak harap sangat lah...bkn vouge sangat pon....

sja nak sonok2 ngan mmber ni.....

tunggu yer n3 dinner sya plak....

weeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!

4 comments:

-aNida OtHmaN- said...

yeaaaa dia dh bejaya HUDPATE...

goood....goood...pasni perbaiki mana kelemahan dan hupdate beserta PIC lagikk best....
hhehehehheehhe

syOknyaa nak dinner....jeles i

mY soUL said...

ala k.nida ni spa sifunyet,klu bkn puan nida yg tomey ni...ahaaa..kak nida..wat blog ni mcm k.nida bleh..tak rheti la...
nak bubuh benda2 alah ni tak reti nak wat
uwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaa

-aNida OtHmaN- said...

KHAI AMIKLAA GIVEAWAY tuh join skali
mana tau rezeki leh kis pakai nanti

mY soUL said...

tak reti nak wat...
tak pandey la k.nida...
dok merayap lgi ni...