1/16/11

xtvt hujung minggu

as salam:ada sht ka kamooo smua...tak daaaa

sht ka...???????

pigilah mamam obatttt cap ibu bapa...(eh!!!!!

!!tetiba ja slenggggg bangla

aper cer...ngeeeeeeeee:-)


nieeeeeee nak habaq mai ni...pernah dak

dengaq taman


metropolitan berdekatan dengan   relau

besamaan  dengan negara pulau


pinang

muahahahaha....(poyoss )

 sudah sudah...merapu ja....

weekend baru2 sya ada bwa pameli n anak

beranak pegi jogin kat taman

metropolitan(jogging ekKK??)

dalam pkol 5.oO Camtu...kami anak beranak


bertolak ler ke tempat yang

kami plan tu...vroooom vremmmmmmm


grekkkk hittttttttt drift sna sni

mengalahkan F1 tu smpai la ke tempat yang


dtuju..ekekekeke

sesampai ja kat taman tu adohaiiiiiiii manyak


nyer keleta....pusin kiri

kanan haaaaaaaa

naseb bek ada gak parkin leh la masok


tenggiling kechil saye ni...

parkin smua dah ok..bka bonet keta amik apa


benda yang patot...

hahahahaha...mula la xtvt kami meronggeng


diatas bukit sna....

yeaahhhhhhh!!!!!!!

smua pakat dok rhabat(panjat) bukit


tu....ciannyer tengok mak cik2 n

mak mentua saya dok panjat bukit ni...lepaih ni


blik umah saheh pakat

sakit kaki,kejang,lengoh, dan sama waktu


dengannya...(eleh kata org ek)

aduhhhhh ketua kampong kechil pon sama gak


 tatettt

akiiiiii...huhuuuhuuuhuhu.....

panjat punya panjat lastly smpai la jg d ats


sna...hehehehe...

wahhhhhhhhhhhhhh rmainyer org jogin


petang2 camni...

smua bwa pameli kapel2 tak dak pon(sempat


lagi skodeng tu:-)ngeeeee

OOOOO....muncongkan moolot anda:-


OOOOOOO

ada playground kat atas sna...

sampai ja kat atas smua pkat dok meggeletaq


kaki.. depa soh sya cari

krosi nak duduk...smua dah lembot


lutut ..bkn depa ja termasok la tok
ketua

kampong kechil ni pon sama gak....adehhhhhhh

legohhhnyer...mna taknyer 4,5 taun bru nak p


 joggin..

org len tiap2 minggu p jogin  yang sya ni 4,5


taun...terok terok!!!!! 

emmmmmmmm!!!plan nak jogin tpi smua tak


jadi...penat la...hahahhaaha

rest sat pas tu stat acara kami..men2 kat atas


 nun di sana..menan byk

jg...and nice view...bgi qis nek injot,papn


longsoq,miaw2 besi,buai,men

bola sepak gtu mgalahkan bby boy la qis


ni...kamoo tu bby gurl la cayng!!

oklah la yer..meh jamu mta dgn pixs poya2


kami kat tman metropolItan
TU yer

chiLLLLL!!!!!!!!!!


mak n anak..kesian kat mak dia tu...kacau anak dia men injot2 ni..
ehehehehehe


ni la pameli in law sya..dr ats kiri tok acaq,
belah kanan tok yang
bawah pegang bb tu mak mentua bby tu nma dia
airel anak menakan sya.
nek beskal my pu3 nma dia nur raihana qistina
yang gedik tu ketua kampong kebhil ni
wakakaakakaakakakakakaaka
syang depa smua....


sapa amek ball aku...??



ni la sya panggil miaw2 besi
ekekekeke


hahahaha.nak terjun dah ni!!!


tok yang n qis men bola


merangkap ketua kampung kechil ni


yeaaaa tepi tepi..syiok nyer tayang mama tu


4 comments:

MiYOKO TACHIBANA said...

cam familliar tmpat niii...
patutla kat tmn metropolitan upanye...hihihi...

dulu, my company wat team building kt sini...main2 kt playgound tu la...we are yg over aged pun main kt playground tuu..apa lagi, pak guard mai halau blk laa....hahahaha..

comelnye sis.. :)

-aNida OtHmaN- said...

wah dh abgus.......EDIT skit FONT....bg mata tak julin baca sampai ke bawah...
yg len sume dh OK...

good...godd dh bejaya

mY soUL said...

HAHAHAHA...ciannyer,jahat la pak guard ni halau plak...
pak guard tu bkn apa dia jeles sbb dia tak leh main skali
sbb kene keje...
hehehehe

mY soUL said...

k.nida:yeyyyyyyyy dah bjya sbb kak nida yg tolong wat blog kat sya...
macehhhhhhhhh..yer..