6/12/11

makan malam yang simple

amboi berseleranya syang mama makan...walaupun sayor bayam dengan sardin jer...hehehehe...
qis wif new hair..ehehehehehe..
mama mlas la nak pergi beli so mama decided masak simple2 jer malam tu...walaupun simple..tapi anak mama ni kemain selera makan taw..banyak juga qis  makan..seronok mama tengok..lepas lega demam ni..seronok mama tengok anank mama ni  sugguh berselera walaupun lauk simple2 jer...teruskan yer qis..biaq jadi gumuk lagi yer...badan kamoo susut banyak sangat time demam hari tu

ikan sardin cap ayam brand n sayoq bayam
lepas makan ja..terus g main kaler2 buku dia..kaler ker qis..or kamoo contengkan buku kamoo tu!!!!!!!.....jom tengok gelagat sikenit ni mengaler buku dia
acara conteng-conteng

boring la duduk..bangun plak la..dah la mama tak beli kusi.

haaaaaaa lega dok atas meja teruih!!!!

anak bertuah ish ish ish
hahahaha...alkisah la citer mama masak n peel qis...wasalam

2 comments:

Intan said...

comeynya ank mama ni...
demam nk dapt akai bru latu...
:)

Mama Likha said...

lahai.. so swit hidangan tu hhehe. simple but sure bpinggan2 tmbh nasik ni kan !
laaah qies ! td baby lg ni dh panjat mejaaa dahh :)
bila mau jumpa geng, Malikha ni =)