6/13/11

my baby qis

selamat petang..baru ja lepas minum kacip fatimah...arrrrrrrggggggggg segar mata..tadi mengantok sangat...rasa dok tersenggok-senggok depan pc opis ni...
apa lagi pekene semug kacip fatimah lega aih!!!!
mama rasa mama tak publish lagi pix qis time dia lahir dulu kan..meh cni mama nak publish muka qis time baby fresh dari oben...muka dia very the lain la...dulu time kecit diorang cakap muka cam papa..elok dah besaq..ada kata muka macam mama..tapi totally ramai yang kata muka cam papa ler..ada satu pix tu sejibik muka cam papa..nanti mama publish hokey.. lani ada pix time dia baby ja...aduhhhhh masa mula2 besalin tu..tengok2 muka anak kita..aduhaiiii rasa macam nk manyeh ja...kekadang terfikir..eh!! btol ker anak aku ni..eheheheh..bangger u...i dah jadi mama...
alalalalalala  sayang mama ni..kecit nonet jer..berat baby pon...2.66 jer...comeyyyyyyyyy sangatttttttttt!!!!!!

1 comment:

Mama Likha said...

kan ??! banggakan jadi mama ni.... anak2 lah penghibur duka lara kita... :)