8/18/11

mereka happy aku pon hepyyyyyyyyyyyy!!!!!!!

As salam semua...dah 18 hari kita berpuasa kan..wahhhhhhhhhh tak sabaqnya nak rya..ditambah pulak lagu raya sekarang ni dah mla dipasang dicorong2 radio
bertambah la semangat nak beraya OLLLSSSSSSS
HARI ni mcam besa la malas nak karang mengarang n3 panjang2...just nak share dengan korang dengan benda ni yang aku beli online ni..meriahhhhhhh
cantik puas hati kemas kerja tangan mummy rina..kalu aku  nak buat benda camni??????..owhhhhhhhh tak kuasa yu!!!!.tak dak kemahiran langsung....tanganku hanya berkemahiran untuk makan sja.. mereka sangat bertuah sebab memiliki kemahiran cenggitu....terokkan  aku ni ko ader??
aku teringin nak buat benda yang comey2 kretip ni...tapi aku tak kretip
sat daripada aku nak mengeretipkan buat bunga kang jadi pokok pulak..pa kehenyer dok!!!
dah beli kan,lepas tu ada la niat nak bagi sebagai hadiah yang tak seberapa dariku untuk opismate ku yang selalu kasi macam2 dekat aku sampaikan anak aku pon depa beli juga kalu depa pergi mna
ingat juga dekat aku ni kan...hehehe
..nampak mereka happy dengan pemberian ku..depa kata comey..ALhamdulillah..depa suka aku pon suka...tapi siyes memang comey..kalu nak order boleh la order dekat mummy rina ni yer..

see..betol kan aku kata siyes comey
lepas tunjuk2 haruslah dipasang dekat baju kami plak...amacam mengancam kolbu tak..ngeeeeeeeeee
tengok2 lawa tak??
maksud aku brooch tu yer




p/s::rina aku dah pomot kat belog ni..ada komisen tak
ngeeeeeee

7 comments:

PinKy MoMMa said...

wah sorang satu munger munger chenta hehehe :)
lagu raya tu bukan stakat di corong radio je yang..di corong blog pun sama muehehehe

Kyra said...

pinky momma::munger-munger cinta kan...tu la..kekadang tu mai keja dengaq lagu raya..dok rasa cam otw nak balik kg ja..
padahal nak p keja..ngeeee

qaseh muazrina said...

thx mama khai..sukew u pomot brooch i..time kaseh daun keladi..jom belanja mkn nak?esk tgu aku kat keni rogers qbay..ngeeeeeee

Kyra said...

qm::hahahahhaha...besa la pomot kawan2..

MiYOKO SuKi said...

waaaa...comelnye brooch tuuu...

hmm..kt sini, tak de perasaan nk raya pun...huhu

kayrul-shah said...

cantik brooch tue..untung dapat sorang satu...

PinKy MoMMa said...

hahaha tak pa pasni balik kg betul betul k :)

yang slmt ari raya naa..
maaf zahir batin utk kamu skeluarga..makan semprit nnt igt ai okeh..syg kamoo!