8/23/12

kedah plak

ok cerita raya ketiga plak..raya ketiga baru nak jumpa sanak saudara bermaaf-maafan minta ampun slah dan silap..ok la kan baru raya ketiga...yeyeyeyeye balik my hometown
raya sebulan what??

rugi je kan papa keja sehari then cuti balik...tapi apa boleh buat..bukan kampeni sendiri..
kami balik kampong malam..qis tersangatlah xcited sbb balik nak jumpa tok wan abi n tok...
tapi mama jadi boss..qis lena kat depan..dia x bagi mama dok depan...best juga dok belakang..rasa cam boss..hehehehe..otw balik hujan lebat gila..qis takot ujan lebat..apa daaaa...
siap leh tanya..mama macam taner kita nak blik..alahai sayang bukan kita naik moto..kita naik keta la..hahahaha...risau dia..lawak la qis ni..

cewahhhh diapit oleh bantal mucuk2 dia

dah nak sampai kampong hujan dah berenti..then geram dengan mat2 moto a.k.a mat rempit ni..ganggu betoi la tgk depa tunggang moto..bawah moto tengah2.lepas tu dok buat bahya serupa champion..padahai jaguh desa ja...traffic lite..mebi depa x reti tgk merah x reti nak brenti..nak plak tgk time ramai orang dekat traffic lite..mula la depa dok buat rancak...
motif amek pic ni nak habaq..mat rempit dok buat rancak..x ikot peraturan jalanrya..excpt 2 org ni..depa ni bukan mat rempit..depa penunggang berhemah ok


ok dah sampai kampong..keesokan paginya..xtvt berkunjung kerumah sanak saudara...rakan taulan tak sempat nak beraya..sbb cuti teramatlah singkat...
ok la malas nak taip dah meh nak perkenalkan my kaum kerabat...yang mana balik kekampong
adik n anak menakan..dia pnjam tdung qis

mari beraya

jgung pulut kaler itam

dua2 adik i yer

dah macam sebaya anak menakan n mak menakan

yang pakai track suit tu ja anak menakan yang len is my adik

jangn muntah layan lagi..masih banyak lagi untuk dilayan sesambil kutuk2 manja tgk gambaq geli kami..waakakakakaka
semua adik beradik mama...kami ni family besaq okey..ada lgi..next  time mama tempek kat cini

anak sapa ntah..depa suruh mama amek berkat kot2 lepas ni boboboy

dara pingitan

kalu boleh gelak kan..x hingat apa dah

todiaaa tangan dok naik dah..apa daaaaaaaa

yang pakai spek dan cantik tu my lovely mak..n sebelahnya my sporting kak ipaq
layan je la kan anak2nya yang gedik


dia ada sijil dari tanjung...

mama yang paling sihat

stengah dari family besaq

kakak,anak menakan,me

mama sendiri dah penat nak tempek pic ni..tapi kenangan kan

perasan tak pic papa n qis ada sikit je kan..qis memang dah tak hirau mama bila balik jumpa dengan kazen2 dia..papa sibok dok sembang dengan kaum2 lelaki kat luaq
mimi ,fatin,me..anak menakan pon dah besaq..study elok2 x mau main2

nama budak ni usop..anak best friend my abi..dah macam adik beradik kami ni

pak lebai yang pemalu

keta penuh cam tin sardin..hehehe

ada juga pic ngan papa

hasil kja dari qis snap pic tok n mak njang dia..
ok abeh dah,,..mesti muntah terok kan tengok pic kami ni..hehehehehhe

apapun tis year raya memang best happening sangat walaupon penat x cukop tido,flu cough yang menjadi-jadi...best sangat...rasa macam x puas lagi nak beraya..nyway..tahun depan harap happening lagi macam tahun ni...i love my family..love u oullsss...

2 comments: