2/22/11

1st giveaway by deekuntum

selamat petang...errrrrrrrgggggggggggggghhhhhhhhhh..tudia mak dara belahak laksa..hahahaha..ekceli baru ja lepaih mkan laksa..hampa mkn pa petang2 ni...makn angin ker??hehehehe..ari ni en bos tak dak..maka dengan beraninya haku hentam laksa sesuka hati wlaupon bkn tea time..mau mampos latu..bagi surat cinta baru tau...
hokey..ni nak habaq mai ni..taye telah di taq untuk wat mende ni...taye suker la fm bas kale merah tu  bas dabel dekel....dulu time kecit dok tengok iklan kropok iklan dabel dekel..dabel dekel dabel dekel dabel dekel..auuuuuuuuwwwwwww mak suka fm bas dabel dekel tu..tu tu tu tu yang kat atas tu...hahahaha

Ok jom tengok syarat-syaratNya....=D

  1. Mesti menjadi follower blog saya.  Siapa bukan follower, x layak menang okey..kejamnya. "hokey dah follow yang"
  2. Mestilah warga Malaysia..patriotik sungguh dan mempunyai alamat tetap di Malaysia."ok koz WARGA MALAYSIA" ic BIRU nieh
  3. Buat 1 entry mengenai GA ini ye...simple pun takpe, nak buat susah2 pun okey juga. "dah siap dah n3 ni"
  4. Letakkan BANNER di sidebar blog anda dan backlink ke entry ni. "ok siap dok kat atas lagi tu" 
  5. TAG 2 rakan anda. "OK Baik"
  6. Akhir sekali jangan lupa tinggalkan url 'contest' dan alamat emel di bahagian komen entry ini. "Ok"
  7. Tarikh tutup 28hb Februari 2011 tepat jam 12 malam." Undian akan dibuat melalui random.org, cabutan pertama dpt hadiah no 1 dan seterusnya sehingga 3 pemenang dipilih"O. k"
  8. Keputusan adalah muktamad.  Segala bantahan tidak akan dilayan" tak per tak melawan yer.jangan  isauuu"
  9. dua  NAMA YANG saya NAK DI TAG :cik zai penang&leen haslina
                                                                    

    6 comments:

    Shu Shinju said...

    gud luck dear..:)

    Cik Z@i Pen@nG said...

    ayooo...nama sy kah itu?

    NeenaAnuar said...

    all the best of luck dear! :D

    -aNida OtHmaN- said...

    hahahahhahahahaha........

    PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

    gud luck mama qis

    Dee said...

    good luck sis..thx for joining..