2/21/11

pasal van kilang

halooooo...hampa smua pernah nek van dak????sya pernah nek van time g ikot cikgu g wat rombongan dulu..ehehehehe dah lama la tak nek van..time skul dulu ada la...
ni eden torai nak kabor kat korang smua pasai van...bkn eden nak bli van mahupun nak tukaq rheja nak wak van pulak taw...
ekeceli eden nak citer pasai kelaku drebar van ni...bkn smua drebar van  yang eden cakap ni..tpi sesetengah jer tau!!!!bkn smua..ingat tu...satg mna2 drebar van terbaca n3 ni teroih kena hampot...haaaaaa tak naya nmanya...
okey berbalik kepada dunia asal tajuk n3 yer"pasal van kilang"
tadi time nak mai keja ada 3 biji van kilang dok belakang tenggilin biru eden ,
pastu ..depa dok cucok blakang keta eden...ishhhhhhh kalot sangat aih..hang mau p mna???(dalam hati eden kata)
dah la bwa penumpang penoh cam tin sadin selit sna selit cni..smpai kat traffic light pon tempat yang sepatotnya tak bleh lalu..depa rhedah ja...ishhhhhh naaaak p batu dua ka???
depa ni dah tau lambat len kali bangun awai2 ..jangan la nak rushing2..klau hampa ja ada dalam van tu..lantak p la nak wak laju cam ribot petir pon..ni!!!!
kena la ingat jg penumpang yang ada dalam van tu..depa tu  keluaq keja nak cari mkn kat anak bini depa..satg xcdent ka camna??????..kalu xcdnt sja tak jejas apa2..fine la kan..
ni!!!! kalu mati camna???????sapa nak jga anak bini depa..kalu yang tak kawen lagi tu camna??kesian kesian..hishhhhh mnta simpang la...
di sebabkan aku geram la jga dengan drebar van ni aku snap sekepin gambar wat paparan anda smua..ekekekekee
V
V
V
v
V
V
V
V
V

ha amek kau..aku snap gambaq van ni..kat depan dia tu ada lagi 2 bijik..depa ni pakat2 dok race taw


p/s:kepada smua pemandu kenderaan awam..jga la keselamtan anda ketika memandu yer..kalu anda tak jga siapa lagi nak jga..takkan menteri nak jga kot??.kalu bwa elok2 insyaallah selamat...

2 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

penah naik van kilang masa keja kilang dulu...masa lepas spm gitu..hahahaha jadi minah kilang...bestt oooo dapat naik van kilang...

-aNida OtHmaN- said...

weh i selalu naik van ok..
sebab kami ada VAN jaaa takdak keta mahai mcm ampa...hahahahhaha

nilaa PEMANDU seweL.ikut sedap kaki diaa jaa.....p tampaq kepala dia skit...