2/25/11

WINDOOOOOOOOO

selamat berhari minggu kawan2 yer..semalam 1 hari tak pandang pc,memegang tikuih,godek2 n search tenet kat tempat sndiri..uwaaaaaaaaaaaaa
maka tami amat merindui kamoo smua sbb tak leh nak nengok hampa smua buat apa tulih apa...kemarin satu ari p audit kat kilang len..uwaaaa penat..nak men tenet kat tempat orang tami tak brani wooooooo..sat kena mrah preeeeee ja dapat kemaluan..ehhh typing error(malu sbenaqnya bhukan kemaluan hehehehehe)...okey yang tu tami nak habaq mai kat ampa..tami rindooooooo kamoooooooooooo muah muah muah..
naHHHHHH KAmi nak antaq ciooooooman  geli +rindooooo  kat hampa nahhh mek la...kalu tak mau amek!!!!!!!kami majookkkkkkkk...


flying kisses geli tami..muaaaaaaaaaaaaggghhhhhhhhh


p/s: semalam penat smpai dapat cecema:::uwaaaaaaaa

2 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

semalam pun cheq bz..ada audit kat opis cheq..cheq kena bawak depa melawat site..dah feeling pemandu pelencong dah..eh cilap pelancong... :P

NeenaAnuar said...

dear.. jom joint contest nie sbb you dah kene tag with me.. hehe.. cepat2 taw before 12 midnite tonite! ;D

http://neenaanuar.blogspot.com/2011/02/contest-muncung-paling-cun-habis.html