2/8/11

our bundle of joy!!!!!!!

hey peeps....di  mulakan dgn bismillah.....salam wednesday yer kawan!!!
sihat ka smua...harap2 sihat la yer..tengok ke tajok tu our bundle of joy yer.... hehehehe CNY  baru ni spent time ngan anak dara haku sorang ni.almaklum ler tak  lik kampong dok umah men dengan dia je la..bestttttttttttt!!!!!!!.anak dara haku ni nma dia nur  raihana qistina binti razman...dah 1 tahun 5 bulan dah..dah besaq yer anak mama..dulu tengok kecit tonet jer...laniiiiiiiii uih dah besaq dah dia...orang cuti g jenjalan haku dok umah jee..tak dak mood la..plan nak balik kg pas tu tak jadik plak..en somi kena keja huhuhuu...soooooooo!!!!!dok umah melayan karenah qis my anak dara  je..macam2 peey dia almaklum la lani dah bleh cakap bahasa jerman gtu..ekekekekeke...asyik mama dia je kena reging...OOO Noty btol kamOO yer!!!....tpi aper kurangnyer haku ni time aku malas nak amek smthing ka...apa lagi QISSSSSSSSS!!!! amek jap syang...hehehehe..aku reging dia balik.....
4 ari spent time ngan dia...elok dah nak stat keje ...alaaaaaa malasnya yarabbi...rasa cam nak bwa dia ja mai opis wat keje ngan haku..hehehe...tapi siapa la haku ni????aku bukannya BOS..suka suki nak wak anak mai keja...aku hanyalah kuli cabok bergaji kechil ja...huuhuhuhuhuhuhuhu....
ok abaikan bab kuli ni yer...satg tak pasai2 mood cedey mai plak..title dah rancak tapi pesal isi kandungan sedey plak..ok abaikan abaikan yer!!!..
meh kita layan pix gediq mama n qis ni....rata dunia we all amek...
hokeyyyyyyyy tajok albom kami bertajok...LAYANZZZZZZ

UNTU KAMI AJE
UWAAA...ekceli papa bkn korek lombont tau dia garu idong jer..


pose 1:nganga molot cam mama


pose 2: ghenyeh nampak gg kapek!!

pose 3:wat muka geram

pose 4: muka manyeh

pose 5: cara2 berus gg kapak qistina

pose 6: cara2 baca doa

time tdo pon nak pkai cepek(qis kata= kai pek)hehehe
buleh bebai oo kalu amek spek dia taw!!!

mama n spek orghen qis

jelan lidah plak qis ni..ishhhhhh

nganga muka tensen..tired la mama

ekekekekekeke

mamaku yang over...

hahahahaha....cam poyoss!!

qis takot cicak...

mama syangkan kamoo qis...

DI SUDAHI DENGAN ALHAMDULILLAH
ABES DAH!!!!

4 comments:

MiYOKO TACHIBANA said...

comelnye ank kamu, kyra....

geyam sgt2....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

amoih qis sangat comey...qis untie pepel pinjam spec sat bleh dak???

Kyra said...

titin:> hahaha thank..tersangat la noty si qis ni titin taw

Kyra said...

cik pepel:> aduhaiiiii bertuah la nak bagi spek dia ni...dukut ini bulak taw..hehehe