9/18/11

Anak dara saya

tak dak entry panjang hokey..just nak tunjuk yang anak dara saya dah berumur 2 tahun ,,,sudah besar anak mama ni kan..dulu kecit kenit..sekarang dah besar ye ...mama dan papa doakan moga qis menjadi anak yang baik didunia dan diakhirat ye sayang
nur raihana qistina binti razman

qis n mama

buah hati mama n papa

6 comments:

mamalieyna said...

dh bleh kasi adik ni..hee~

salam kenal..baru berkesempatan jengah ke sini..^_^

Dee said...

yelah..boleh kasi adik dah..hahaha..

kayrul-shah said...

aik qis dah besar still nak stroller, anak kayrul umur 2 tahun dah tak nak naik..boleh la bagi qis adik, dah besar dah nie..hehehe

Kyra said...

mamaliena::salam perkenalan jga,,,rerajin la singgah cni

Kyra said...

dee::hehehehehe

Kyra said...

kayrul::kena paksa sbb dia ngantok..kekadang mai mood dia nak naik stroller
pksa tok dia tolak keliling kampong tu