9/15/11

esok hari jumaat...semua pakat cuti

sya mama qis nak gitau kat semua..esok saya cuti
wieeeeeeeeeee yepppppyy yepppppppppyyyyyy :-)
bagossssssssss!!!! aku soka..syang  sangat dekat cuti  ni macam tau2 ja,badan aku ni dah lemah longlai and need to rest hokey..
tapi aku hanyalah cuti dari kerja saje la..tapi kalu balik rumah tak cuti juga..besa la dah berumah tangga ni..memang ler kan noxxss
esok hari jumaat 16/09/2011 bersamaan dengan 18 syawal 1432 hijrah adalah hri malaysia..semua penduduk mesia cuti yer!!
dan esok juga hari bizi aku..dari pagi akan sibok dengan kerja rumah selepas tu sibok dengan nak p makan free kat rumah orang
hehehehhehehhe.. sampai opismate aku kata tiap minggu ada open house..ko datin ker???
bukan datin la!!! kuli saja
depa dah jempot mesti la kena p ngeee..esok open house rumah2 mmber stat lepas zohor hingga ke malam okey...walaweeeee.kembong perot ko nyah..asik makan pree jer..eheheehehehhe...
sekian yang tu ja nak kabo!!
selamat bercuti semua
    

3 comments:

-oP_ida- said...

samalaa kita nokz......
sok sukak cutissss...dan leh lambung beg tinggi-tingi..ekekekkekek

pas jumaat tawaf umah makan-makan kasik buncit

kayrul-shah said...

selamat bercuti gak esok ye...gantung kuali la ye time raya nie...open house memanjang..hehehe

PinKy MoMMa said...

wah suka makan free..sini tak de la yang huhu..kesian kan..dah abis mood raya di sini huhu..

nanti up gambar kat sini k ;)