9/7/11

vistana part 1:dengan my beloved opismate

celita sula basi,tapi tetap mau celita jugak ma...buleh ka??
kejadian ni terjadi semasa bulan puasa yang lalu..hua hua hua hua
ayat macam budak tak g skul la...tu pasal aku tak keja pengarang @ penulis novel
kalu aku jadi kompom,orang yang beli novel aku,mai hempok novel atas kepala sebab ayat tunggang langgang..ngeeeeee
ok abaikan..mai nak habaq..hari tu  time bulan posa aku n opismate aku pergi buka posa kat vistana...
oranng sponsor wehhhhhh..lagi sekali  ORANG SPONSOR
Ingat retis ja ka orang sponsor..kami pon ader jugerkkk
thankkkkkkk yer kepada kak ida sekeluarga
rezeki bulan posa memang murah...syukur ALhamdulillah..
next year belanja lagi..huwa huwa huwa,,,,
ok stop tak larat nak taip
jom tengok gambaq kami yang bertemakn pinky minky ni yer>>>>>>>>>>>>>>>>>> :)
kami berpinky

mummy mia a.k.a kak intan

abg cik n kak intang

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


buruk tak??
tua2 buat cenggini
ko ader?

tunggu nak buka posa
pose la kejap

kak ida yang pakai tudung putih tu la sponsor we all..
2 orang budak laki tu anak dia

ffuuuuuuuuuuhhhhhhhhhh
daripada retis hitachi a.k.a plc
spa ada sakit kecing manih,saket jatong,gaok..
buleh mari jumpo tok bomoh siah ni!!!

antara yang hadir

dalm lif pon jadi!!

kak intan n maliss

 

3 comments:

Mamaleesya said...

Kyra: hehe kalo tak mesti rasa nak tarik selimut je kan time tengahari ni, sejuk pulak tu.

Epy bufday in advance to your child. Smg jadi anak yang soleh dan solehah


Mama pun selalu cite kat belog cite yang dah basi dan berzaman. Waktu kejadian tak sempat hapdate :)

PinKy MoMMa said...

eh kaler macam berjanji je hehe..berdondon dondon je ni :)

ai suka uols..lama tak dengar cite kyra..mish u..okeh kah?

slmt ari raya dear..

-oP_ida- said...

wahh meriah gituuuu.......