9/18/11

jenjalan tengok DINOTREK 2..dinasour

aum aum aum   dinasor bunyi..pelikkan bunyi dinasor macam bunyi rimau ja..tapi tengok badan mak ai sebesar  gedabak  macam tak sesuai ja dengan badan .....hahahaha ekceli ni dinasor versi qistina..bunyi aum aum aum...
last week bwa qistina pergi tengok dinasor robot,, balik rumah kalu suruh cita camna dinasor kemain lagi bercerita..teruja n seronok gamaknya..tengok dinasor,,
siap dengan pakej sound effect lagi...
pandai kan diaorang merekha dinasor ni..terrer kan...tabek spring!!..
dinasor ni dikaterori sebagai biawak ganas,tu pasal la biawak pon ada iras2 dinasor..biawak pon dah berapa keturunan dah..tu pasal semakin mengecil..hehehehhe
cuba dinasor still ada lagi mampos tak kuaq rumah la aku...terserempak dengan biawak kecik pon aku lari tak cukup tanah inikan dinasor yang besar gedabak tu..eeee scary oouullsssss....
ok ok..kalu sapa2 nak tengok dinasor robot ni..meh la bawa anak2 korang kat sunway carnival mall...jusko seberang ok!!
tiket rm 6.00
infant rm 00
mai nak tunjuk dinasor robot dekat korang

qis n dinasor..muka ala takot

papa n qis

comel2 ja  anak dinasor ni..

mak dinasor yang paling penyayang...sumber dari info

fosil

ha yang ni memang garang!

yang ni baik hati..tak bahaya

info

qis tengok dinasor

tengkorak dinasor




tiket kami 3 beranak

ha yang ni tunggu next entry aku story






sekian cita dinasor

2 comments:

kayrul-shah said...

jauh la plak kalau nak terjah

Kyra said...

kayrul::ngeeee