12/18/11

facebook aku kena virus + hacker!!!!!!!!!!!

As slam semua...pesbuk mama qis kena virus la...asal nak login  mesti autosend dekat semua friendlist ...padahal bukan mama qis send pon...dah  delete link tu...but still also same..camna nak buat ek??..lepas tu diaorang  yang dapat gambaq pompuan sexy dekat wall  pesbuk memasin ,
 depa tak tau xceli ni virus + hacker dan terus sound ,alahai!!...kan dah jadi issue benda ni..padahal bukan kita yang create hurrrmmmmmmm
sapa la yang cerdik pandai dok create ni semua..serupa tak dk keja nak buat!!!


spa2 yang tau camna nak soft benda alah ni  share2 la kat sini..dah la gambaq lucah plak tu..eeeeeeyakkkkkk!!!

sekian....

2 comments:

shitah yusoff said...

lah, slama ni ingt suma amaran virus dpa buh lam fb tu tipu..upanya betoi la..bahaya ni.

Kyra said...

betoi la ceq oii..kak dah kena..