12/11/11

"SHU SHINJU GIVEAWAY"

belek2 blog mama qis telah di tag oleh mak labusss puan anida untuk joint "SHU SHINJU GIVEAWAY"

ok ok dengan segera mama qis buat yer...ada lagi baper jam lagi ni..mana la nak tau..menang ka...walaweeeeeee..

ok mola kita tengok banner yang gojes ni...senyum maneh aih...cik shu kita..tak lama lagi tittle dah bertukaq jadi puan plak

Syarat-syarat penyertaan :-

1) Warganegara Malaysia,berumur dari 0-99 tahun & mempunyai blog.(kalau takde blog, sila create satu !!)
2) Tiada paksaan dalam memFOLLOW blog SHU SHINJU.. tapi, kalau FOLLOW senang nak updates pemenang nanti kan...:) 
~ folo dah
3) Create 1 entry tentang Giveaway ni..dengan tajuk "SHU SHINJU GIVEAWAY" ~ SIAP !!!

4) Copy Banner diatas dan letakkan dalam entry & di sidebar blog anda & dilink kan ke blog SHU SHINJU.

~ SIAP

5) Didalam entry anda, sila beri pendapat anda sedikit tentang BLOG SHU SHINJU..

~ hai shu maaf last minit joint..mak labus tag khai ni..khai suka belog shu..pakai shawl lawa2..sengehhh memanjang..rajin masak..haaaaa cam ni la nak jadi bini orang..totally suka la 100% blog ju kalu tak caya tengok la kat visitor tu..hahahahaha...lagi 1 khai bangga dengan shu..sebab confident bila berpakaian..hmm tak tau nak cita lagu mna..bukan khai kutuk tau...puji sebab berani...bagus2 shu...mmber2 khai pon suka tengok shu tau...
 
6) Tinggalkan LINK entry Giveaway anda di ruangan komen dibawah...senang saya nak refer nanti.

~ OKESSS 
 
7) TAG sekurang-kurangnya 3 orang rakan anda dan pastikan mereka tahu yg mereka telah diTAG oleh anda. ~ nak tag depa ni
perhatian::bb penang,mumy mia,naffiz anuar
8) Tarikh TUTUP penyertaan adalah pada 13th Dec 2011 pada tepat jam 12.00AM
~ bapa jam lagi ni!!
Saya akan memilih 3 PEMENANG... tempat PERTAMAKEDUA & KETIGA... so, JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA...mari memeriahkan SHU SHINJU GIVEAWAY.. :)


 ~  ok ada

2 comments:

-oP_ida- said...

moga-moga ada jeki QIS

Kyra said...

insyaALLAH KAK