7/8/11

kami anak beranak pegi main-main

kemarin  declaration of penang world heritage site...kebanyakan kampeni declare ..tapi kampeni mama qis tak declare so kena keja ok!!...
kemarin balik keja awai..(awai ka?)...tepat2 pukoi 17:30..calllloooooooooo wey..tunggu lagi...dah plan siap2 kami anak beranak nak kuaq pegi jenjalan ni..semangat uuuuuuu.....balik je awal ,tapi sampai kat rumah lambat juga..
lepas maghrib we all keluar g jenjalan..ala bukan jenjalan sangat pon..just pergi bwa sikecit ni pergi main kat tesco jer...
dulu masa pergi main best juga menan dia,sekarang ni dah tak best ...menan bnyak yang dah lingkop..yang ada pon just dapat gerak2 jer.. sound dia dah lingkop gamaknya..satu menan 2 hingget uu..tapi menan lingkop..boring mama..disebabkan nak melayan juga sikecit ni main..layan je la..kang dia psang pulak radio buruk dia..malu mama..tak kuase mak!!!!!!...
lepas bagi sikecit ni main  then masok tesco jap..sopin2 apa yang patot..sopin sampai tesco nak katop..huahuahuahua..buleh camtu...hehehehehehe....


papa n qis tengok orang main


papa::kamoo tingin nak nak epen tu kan???


qis naik epen pusin-pusin..tapi hampeh tak dak bunyi


lagu mana nak main ni...?????




qis mai kita katok benda ni sorang cket



mama qis yang terhover okey


qis bawa lori ,benda ni ja elok pon yang len semua nak lingkop


mai mama masok pulak qis..muat ka tak yer???hehehehe
qis says::sorry mama montot mama besaq tak muat ok!!



lepas pergi tesco papa tanya nak pergi mana plak ni???...hmmmmmmm.(sedang berfkr).tetiba sikecit ni terlentok ngantok la plak.....papa tanya mama..papa yang jawap sendiri ..hmmm tak payah p mana la..qis nak tidoq..kita balek la...hmmmmm
..mama qis nak kata apa...ikot je la...sikecit ni dalam dok lentok2..tetiba mata buka segaq aih..tak mau tido plak..ishhhhhhh budak ni kan!!!!...
pastu mama kata dekat papa..kita round queensbay dah la papa..so kami anak beranak pon lepak kejap kat queensbay....tengah syok dok lepak tudia ujan turun..berselerak lari masok dalam keta.....disebabkan ujan kami pon balikkkk..lagipun dah lambat kesian pulak sikecit ni...mesti mengantok tapi tahan mata tak mau tidoq sebab nak jalan punyer pasal..hahahahahahah
wasalam

4 comments:

Intan said...

wah best noh depa p jenjalan..qis pn cm mama dia la.bab nk bjln no.1.hehehhehehe

Kyra said...

intan:: MTN..
mana tau ni

Sweet Chubby Gurlzzz said...

besh nya dapat jenjalan bersama keluarga

kayrul-shah said...

budak2 kecik nie kalau dapat jalan sanggup la mata bengkak2 tahan tidoq..kekadang dah todoq pun boleh bangun lagi...hahhaha