7/6/11

ketapang cafe

hallo halo bbbbbbblllllurrrrrrrrrrppppppppppppp!!!!!!!!
ALHAMDULILLAH..kenyang makan lunch tadi..tapi rasa macam nak kunyah2 makanan ringan la plak..ish ish perot tong sungguh!!!
tadi lunch dengan opismate aku kat ketapang cafe..(cafe ek!!)
kami p 4 orang
meh aku perkenalkan
-nurul damia jenab nama manja NAB
-mekton elisya nama manja MEKTON
-miah melisya nama manja MIAH
-kesom qistina nama manja KESOM(aku)

hahahahahaha sempoi dak nama2 mmber aku...muahahahahaha
malas nak story mory panjang..kami p makan laksa n bihun sup..sambei dok tunggu pakcik tu siap kami pon bedai la kopok2 apa lebih kurang!!!!
mai layan gambaq kami p makan kat cafe ketapang tu yer..jangan terkejut sudah..hok ado sakit lemah jatong,kecing manih,gaokk..katop komputar dengan kadar segera...a.s.a.p...hahahahahahaahahahaha

sebelah kiri miah sebelah kanan mekton


sebelah kiri nab sebelah kanan kesom


sapa makan kaki ayam?????


kesom kontro sinyum lol


semua pakat makan sorang dua mangkok..hahahahah..kami memang terkenal dengan juara makan..ko ader


alololollololololo opsssssss terpeace suda


kami yang kuat makan the queen of menterkedarah


ni la cafe yang hangat diperkatakan tu,...ekekekekeke...


ketapang cafe


miah n mekton..kot mana pon peace tetap didada


hang cangkoi la miah oii aku nak bergambaq sat mekton kata


21 comments:

Intan said...

hahahhahaha...........dasyat ampa noh.buruk mlntak nma dia tu...wakakakakakakaka

Kyra said...

intan::besa la..klau camni punya makan..mau ot smpai koi 12 nak cover makan serupa jin apret

Cik Asma BLuppy said...

ya ampun.. byk nye makan..
huhu... mcm best je. kne pergi ni.

Kyra said...

cik asmabluppy::jom la joint club kami yang kuat makan ni..hehehehehehe

Intan said...

kyra:jenuoh ot kita...hahhahahahahah

Kyra said...

intan::hahahahaha sat mak pak kata..hampa amek tilam bantal mai tidoq kat opis..baru ada akai

halila Ibrahim said...

Tu dia ampa makan ... sakan no.. tengok rupa macam perut jenis kecik ja..

Kyra said...

halila:tu la noh..nampak muka kecik tapi selera kemain..hihihi

Ct Arina said...

2 ringgit je laksa penang? murah gilaaaaaa.. kat jb x dpt derrrr

PinKy MoMMa said...

murahnyer laksa cuma rm2????
makcik bungkus sepulohhh bak mai hehehe

kayrul-shah said...

dahsyat betul..perut stokin ke apa nie??...hehhehee....

aikk kaki ayam pun bedal gak....

Isteri Encek Bard said...

SEDAPNYE LAKSA

Kyra said...

CT ARINA::aaar 2 hingget jer..,murah kan..sedap plak tu

Kyra said...

pinky momma::hahahahah..nak sepuloh yer..kang mama qis post tak sempat sampai dah vasi..hehehehehe

Kyra said...

kayrul shah::tu la..bukat takat stokin..ni jenis perot jala..hahahahaha..kaki ayam pon bedal juga

Kyra said...

isteri encik bard::sedapppp oooooooo mai la cni..mama qis bawa p makan laksa ni..kompom tak cukup kalu semangkok jer..mesti nak tambah punyerlah

elfyanuar said...

rugi bgcik tak joint korang...kalo tak...lagi untung tauke ketapang cafe tu

elfyanuar said...

hahahah..rugi bgcik tak joint korang g makan kat cafe tu ek..confirm best laksa doeeeeeeeeeeee

elfyanuar said...

hahahah..rugi bgcik tak joint korang g makan kat cafe tu ek..confirm best laksa doeeeeeeeeeeee

Kyra said...

elfanuar::tu la abg cik nak makan laksa padang sangat..kat cni rancak la laksa dia...tu pasal kami makan sorang 2 mangkok..makan tak hingat punyer

bbpenang said...

betul punya makan.. lepas tu mau tau,ot sakan nie nak cover duit makan tengah hari tadi.. kalau mcam nie la tiap2 hari aku rasa kita nanti ganti kuman dan kumin..