7/14/11

kemarin boss jepong naik hangin

pernah tak korang dapat boss yang GARANG!!!
Kalu pernah atau tak..meh cni nak story pasal boss haku yang garang lagi ensem..aiiii puji lagi??????
camni ceritanya..kemarin dah dekat nak lunch rasanya...tetiba kami semua dalam opis tersentap dan  terdiam bila terdengar bunyi..BANG!!!!!!!!!!!!!
BANG !!!!!!!yang pertama tak kuat sangat
lepas tu BANG!!!!!!!!! yang kedua tu..kuat juga...kami opismate apa lagi, aku tengok hang,hang tengok aku..ooooooo jepong tumbuk meja !!! nak test power kah??????????
hmmmmmmmmmmm dah agak dah ni  mesti jepong naik hangin ni!!..ekceli kami dah biasa dengan angin dia..dia tak maki tapi dia suka melingkopkan harta benda opis..hmmmmmm kami buat dono je....lepas tu jepun terus bangun dan blah keluar opis..tak sampai 3 minit camtu dia masok balik..then panggil asst dia panggil bebudak warehouse masok meeting..kussssssss semangat..naseb baik bebudak warehouse je...kalu sekali dengan  bebudak opis ni mesti kes besaq juga ni..
lepas tu  time dia nak masok bilik meeting jepong  buka pintu tak guna tangan yer...dia tendang pintu bilik meeting sampai pecah hmmmmmmmmm puas!!!!!
bagus la melingkopkan harta benda!!!!!!!!
kebetulan dah nak dekat lunch time kan..elok semua budak warehouse masok meeting semua bebudak opis keluaq terus tak dak sapa yang berani dudok dalam opis..bukan apa jepong  kan angin tak baik..tak pasal2 kena semboq dengan jepong plak...lebih baik belah..exceli ni bukan 1st bebudak warehouse buat silap tapi dah banyak kali..dia pendam punyer pendam ..nahhhhhhhhhhhhhh sekali dia nek hangin lingkop abeh harta benda...
amek kooooooooooo!!!!!!!!!
jepong  ni sporting tapi selalu buat silap sapa tak marah kan..boss mana yang akan tersenyum kalau anak buah banyak buat silap..dah la nak kena menjawap dengan customer..for naka san..cool down okeh

5 comments:

CT @ Acik Na said...

psl bos garang.. penah dapat. Actually bab pangai bos yg garang tak bertempat..garang pada tempatnya...smua dah penah face.. dpt customer ngan bos dept lain garang pun ada.. yelah..sy ni seksateri.. kdg2 tempias kena je kat sy walaupun sy ni tak bersalah... telan je lah... lama2 dah lali. Paling koman pun, makan ati ngan nanges sorang2. Haha... Tp ada ms sy yg lebih garang dari bos.. hehe.. percaya tak?

Kyra said...

ct@acik na::tu la adat la yer..tahan je la nak keja punyer pasal..hahahaha...garang dari boss besa la...kekadang dah tak tahan sangat kita plak la jadi boss.hahahahaha

intan morsalin said...

stakat ni lom pernah agi dapat bos garang...bos sya sblum ni sume baik2...eee takutnya kalau marah sampai sepak2 pintu...huhuhu...kalau sya cnfirm mauk bawah meja time bos marah

Kyra said...

intan morsalin::hahaha..i pon 1st dapat bos cenggini..mola2 tu terkejut juga..tapi lama2 dah besa...dia kalu naik angin dia tak la attck sapa..just kita mestilah bjaga2 ..

kayrul-shah said...

dahsyat jugak bos kyra nie ye...marah betul tue. Mujur la bos kayrul tak pernah naik hantu macam tue