11/16/11

akhirnya ke jinjang pelamin AMIN

selamat pengantin baru semoga kekal abadi bahagia ke akhir hayat...
untuk kak nor dan abang sham..penantian selama 12 tahun menyulam kaseh  bercntan cinton..dari usia muda remaja..baru nak kenai taik ayam udah bercinta ye!!!...hahahahahahaha...naik gunung trun gunung seberang laut..macam2 la rintangan yang depa ni hadapi ..kalu ALLAH kata tu jodoh kamoo..jodoh kamoo juga tau!!

penantian selama ini telah pun berakhir pada 12/11/2011 dengan meriahnya...rasa tersangat terharu tengok depa bersanding dengan muka yang cukup berseri-seri... sekali lagi nak ucap untuk kak nor and abg sham..moga2 ALLAH limpahkan nur kebahagiaan kepada kehidupan yang bakal kak nor and abg sham tempuhi bersama dan kekalkan ikatan perkahwinan ini  hingga ke akhir hayat
amin ya rabbal allamin...

lets enjoys the pic ya









ada lagi nk cita pasai akak ku sorang ni plak...xceli aku teringin sngat nak tengok akak aku yang sorang ni naek pelamin...bila kak?? deq dah tak sabaq dah ni!!
untuk kak deq doakan kak cepat naik pelamin k...
semoga  cepat2  dipertemukan jodoh olehnya

akak yang pakai baju kaler biru ok..yang kaler putih akak pengantin


4 comments:

-oP_ida- said...

wot..wott kapeL in BLue

Kyra said...

hahhahahaha belu kaler..kami tumpang juga..ngeeeee

Intan said...

heheheh..
deq sja ja kn...
bwak2 bsabaq bila smp msa dia kawin la kak..heheh tngguuuuu....

Kyra said...

hahahha..tak pa janji door gift tak besaq n berat pon tak pa..isi dlam banyak pahala...kan kan kan kan