11/10/11

hepy birthday nur raihana qistina binti razman

AS salam selamat petang smua...my anak dara dah dua tahun dah yer..cepatnya masa berlalu dah 2 tahun kan..sekarang akai makin banyak,mulot pon pet pet,...hmmm rindu plak yang my anak dara tu..cita ni dah lama peram selama 48 hari....tudia siap count bagai,kalu ikan dah lma busuk kan..ekekekekekkekeke

okey...last year celebrate tak la meriah sangat..tis year ada sedikit meriah berbanding last year,,alamaklom la
qis kan dah besar dan punya ramai kan..kita kasi meriah cket....ramai kengkwan dia datang..kawan dia semua comel2,,,

majlis ni kami decided buat dekat rumah tok dia a.k.a bby sitter qis...cucu kesayangan ni..sampai tok dia gelar cucu2ku gangster...bukan bini2 gangster ok..hahahahahhaha


abaikan beday qurl yang comot tu bersama kazen dia  ayrel


kek upin ipin dan yang kecik tu ada orang sponsor


kak nor n kak intan..ala qis gatai idong la plak


hafuhhhhhhhhhhh hafuhhhhhhhhhhh


opismate yang attend..thanks all meriahkn majlis


ni la wan qis yang baju merah tu


beday gurl..dia pon penat melayan tetamu


kak zura...


friends


thanks ain walaupon jauh datang juga


papa n mama


acara wajib kami la ni...


aik!! pix ni kat bawah la plak


me mummy rina n maliss kami vouge mama..si


all red colour..bagus mengikut tema


tetamu paling akhir ni la putri hang li po..mai juga hang noh..naseb baik dapat mkan juga
selepas semua tetamu balik ada acara seterusnya untuk qis...iaitu acara membuka hadiah
ok
ok jeng jeng jeng....

terima kaseh semua


beday gurl yang dah penat


ok lepas ni nak publish kawan- kwan qis plak yer...

1 comment:

Mama Likha said...

happy bday qies !! smega mjadi anak yg baik, kebanggaan mama papa yer !!