11/28/11

toys museum tanjung bungah penang

tengah dok kelebek album..tetiba jumpa gambaq p toys museum 2,3 bulan lepas kot..
makanya nak update la dalam belog mama qis..ni kan diary...dok sesaja boleh la tengok kenang kenangan g jenjalan kan!!

selama dok penang ni baru 1st pergi toys museum ...kesian dak...bukan apa time bercintan cintun takkan marka nak bawa p toys museum  kot!!    mana romantik..hahahahahah padahal tak tau pon..buleh tera tu!!..ekekekekeke....

banyak juga toys dekat dalam tu..tapi tak semua toys dalm dunia ni ada dlam museum tu....ada juga yang tak dak..mebi depa tak sempat nak follow up  dan pergi beli mainan baru.. contohnya sponge bob tak dak pon..sebab dia kata semua toys didunia ada dalam museum tu..hahahahahhahahaha
nampak nampak customer is always right yer!!!
ok ok..apepun enjoys la juga kami anak beranak yang jakun pergi tengok toys museum tu...
lets enjoys da pixs


























sekian.... :)

2 comments:

-oP_ida- said...

bestkan bawak anak masokkk sini.... tp sikit kureng toys banyak berabOOK...huhuhuhuh

rindu en.shRek

Kyra said...

kak nids::betol2 ada sedikit berabok!