5/16/11

padang kota

 lama dah tak pegi jenjalan padang kota sabtu baru2 ni en somi bwa kami pegi round island..main kot dalam penang ja...ahad en somi keja..sabtu je la dia ada masa dengan kami berdua...so malam tu dia bawa kami round island...lama tak round island sejak2 ada anak ni..bukan apa tak sempat.,,hahahaha
ni baru anak sorang dah tak sempat..bayangkan kalu ada anak 3-4 orang..
hmmmmmmmmm  terperokkkkk dalam umah la jawapnya..:-))
lama btol tak datng padang kota..tak banyak sngat perubahan cuma nampak cantek je la dengan lampu lip lap lip lap..ni bikin membuatkan qis menjerit keterujaan..dia ni memang nampak lampu..mula la molot...ampuuuuuuu anyakkkkkkkkkkk!!!!!!!!
uyyyyyoooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!antekkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!
jakun la anak mama ni..hahahahahah...
time kat padang kota tu..papa dia bawa qis main2 aku dok rilexs sambil tengok dari jarak jauh jer...
bukan apa aku tak larat nak ligan dia...dia suka sngat berlari..aku lebih suka letak dalam stroller pas tu tolak..tak larat la nak ligan dia..penat!!!!!
hmmmmm..bontot berat punyer olang!!





papa dia rajin sangat melayan qis ni....
besa la anak sorang



buai laju laju

mama nak tumpang sekaki buleh dakk??
tapi tak cereluihhhhhhh


see kan aku dah kata aku malas nak lari2
tapi hampa kena perembang mata..maklom la kamera henpon


2 comments:

Cik Z@i Pen@nG said...

dh lama gak x melepak pdg kota :(

halila Ibrahim said...

Dah lama tak p padang kota..