5/24/11

ziarah vs bowling

aku ni bukan la terer sangat main bowling...men hentam jer...men ala2 shalin zulkipli..muahahahaha..kalu dia tengok mau muntah ijo tengok aku main....
masa ari ahad baru ni..kampeni ada buat tournament bowling antara geng opis dengan warehouse...
sebelum pegi men bowling aku dengan member pegi umah kak nida
dekat kepala batas dulu..kami sampai agak awal..tapi kak nida tak dak kat umah dia pergi amek ubat kat cik pia..demam..kesian kat cikpia comey ni demam yer...sementara nak tunggu kak nida balik kami pon sopin2 kailan..hehehhehe..jakun la aku  ni tau!!!!!!  barang2 memang btol2 murah kalu nak dibandingkan kat area penang ni..punya la mahai...
lepas sopin apa lebih kurang..kak nida mesej depa dah balik...lepas tu  terus pecut p umah kak nida..nak tau apa jadi..kami sesattttttttttttttttttttttt..naseb baik ada si shu comey ni...jumpa jugak umah kak nida...padahal kami dah lalu jalan tu...hmmm macam2..smpai umah kak nida..wahhhhhhhhh first time jumpak kak nida u all tau...neutral beauty wa cakp lu..cantik la dia....kami dihidangkan dengan spageti sedap betolllllllll..bukan nak bodek tapi btol la...sedappppp oooooo...dok teringat ni..btol kan jue a.k.a mama irfan kan kan kan kan...
tapi kami tak la nak photogediq...walaupon 1st jumpa kak nida..rasanya tak elok nak photogediq...demi menghormati arwah mama kak nida yang baru saja kembali ke rahmatullah....al fatihah
walaupun 1st jumpa..prendly ooo dia ni..bagusssssss...
kalu hang tersifut-sifut vavis aku lagi la tersifut sedut tau..ehehehehehehehe...
lepas sembang..aku n mmber pon minta diri nak balik dah...next kita jumpa lagi..lepas balik, balik umah jap amek anak aku then terus pergi sunshine main bowling..kami sampai agak lewat la..depa dah pederaih 3 game dah..
baru kami sampai..
tak pa..aku sempat main 1 game jer...tu pon penat nak mampus...bukan penat main ,penat dok ligan sikecik ni..tak reti dok diam..hadoiiiiiiiii la....ok lah dah citer panjang nak juga aku layan hampa dengan gambaq2 ni...mai tengok kaih

gediks yang mola

ceq larat ka nak angkat bola tu

readyy

stat dah gambaq geli dia


makkkkkk geli nyer..muncong serupa sifut vavis

kaum ibu...pakinsen hapa yang amek gambaq cun kami ni..ekekekekekeke

dia dia dia dok buat terer....sat nak pederaih 1 pin lagi...

1 comment:

-oP_ida- said...

mekasih khai sudi mai umah akak even sesat...

memandai jaa dia NEUTRAL BEUTY mana da laa......

kalo nak camtuh amal JH keh..eheheh

kamo pun comel tau..slim like mOdell....