3/10/11

contest anakku menangis comel


selamat petang smua..tadi mama qis dok BW...lepas tu terjumpa satu contest ni...mamaema pnyer contest..ape lagi tergedik la nak joint...ok kita tengok banner tuan tanah dulu yer



comel btol budak kecit ni!!!
                                 ok sapa2 yang nak join buleh tekan butang
                                            cni            

ni syarat2 nya yer
1. Orang Malaysia & Alamat Malaysia (yang tinggal kat oversea tu boleh kasi alamat Malaysia)

2. Boleh jadi follower saya tak?...bolehkan.....

3. Buatlah entri pasal contest ini dengan tajuknya " Contest Anakku Menangis Comel".

4. Pastu tinggalkan link contest korang tu kat komen sini...bukan komen kat entri lain. susah saya nak cari nanti.... tinggalkan alamat emel lagilah senang hati....

5. Jangan lupa letak banner saya ni kat entri korang tau. dan jangan pula lupa upload gambar anak yang nak join tu....

6. Bagitahulah nama anak dan nama ibu/ayah yer.. umur anak juga

7. Last sekali, kenalah tag 3 orang kawan.... barulah meriahkan

so... selamat berjaya!!!!

T/Tutup : 01/04/2011




hokey hokey dengan ini mama qis nak letak pix ni n yer
ok nak gtau lani detail2 mama n papa qistina
nama papa qis:::razman
nama mama qis:::kyra
nama penuh qis:::nur raihana qistina binti razman
umur dia buat masa lani.:::1 tahun 5 bulan 3 minggu..hehehehehe


TIME  NI celebrate besday qis yang ke 1 tahun..bebal sebab kacau dia tdo sbb celebrate malam

ni sya nak taq geng mama2 yer
***ESTEE_8980
***seindah salju
***cik pepel bonda amani

6 comments:

estee_8980 said...

salam...
mama qis taq saya...heheheh
insyallah nnti saya buat eerkkk

Kyra said...

good luck yer.kita asyik menulih ja..skali skala joint contest bezz jga

MamaEma said...

terima ksaih sudi join...GOOD LUCK!!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tue dia nama bonda amani ada kat c2 la...

shah-kayrul said...

good luck...nangis pun nampak comel lagi

shah-kayrul said...

hihihi...kayrul dah wat entri nie...sekarang nak TAG kyra pulak...hahahahaha

http://sedetikilham.blogspot.com/2011/03/contest-gaya-manja-si-anak.html