3/10/11

segmen jom suai kenal.. nak cari member bukan cari lawan..

tadi dok bw ternampak segmen ni..cam best ja..sempena aku tengah ada semangat yang berkobar kobaran ni maka aku nak sahut la segmen di anjurkan oleh TUAN TANAH ni..jom la pkat ramai2 join segmen ni..Buleh merapatkan lagi ukwah kita dan mengeratkkan hubungan  silaturahim antara blogger2  ni kan...
okey cara2nya ialah: masokkan bawang kedalam kuali...
eh eh eh eh eh lari tajok plak..
bkn bkn bkn la
ok ok ok
cra2nya seperti berikot yer
1 - letak gambar header blog anda
2 - cerita serba sedikit tentang diri anda
3 - apa yang anda buat di masa lapang
4 - makanan kesukaan anda
5 - kata kata semangat untuk anda terus maju dalam dunia blog nih.
6 - kalau anda nak tambah mengikut idea dan kreativiti anda pun bolehh!!
                                              1 - letak gambar header blog anda
 
                                             mula2 masokkan gambaq di dalam header
 


 

 
                                                       2 - cerita serba sedikit tentang diri anda
ok nama sya khaira..sudah berumah tangga..umur 25 tahun dan mempunyai seorang anak iaitu nur raihana qistina binti razman..masih berkerja,bkan kerja hebat2 la...keja biasa2 ja....tinggal di penang dan berasal dari kedah,banyak bercakap la jg...ok yang tu ja...sbb kalu nak cita macam smapai minggu depan tak abeh lagi..hehehehe





                                                       3 - apa yang anda buat di masa lapang
ooo waktu lapang ek...waktu lapang banyak mengabehkan masa dengan anak...kalu mood rajin datang macam puting beliong...slalunya kat blakang rumah tu clear la jga  mama qis kerjakan,(eleh bongkaknyer aku)
suka tanam pokok bunga tpi kebanyakan kalu mama qis ni tanam pokok bunga...1 @ 2 hari ja hidop elok...then mampos..hehehe
orang tua2 cakap tangan kamoo tu panas..tat why la pokok tanak hidop..hehehehehehe(naseb baek pokok jer)
 
 
 
 
 
                                                       4 - makanan kesukaan anda
makanan pebret yer...o semestinya makanan kampong,,sebabnyer saya pure segar dari kampong...
saya suka makan kerabu daun tak kisah la daun aper pon...masak lemak cili padi..perrggggggghhhhhhh melambong sedap tu..tapi ada benda saya pantang...sya pantang nampak laksa...kalu nampk laksa cam nak campak ja laksa tu masok lam prot sya ni heheheheheheh...(paham kan maksudnyer)eh!!!!
tak paham..hokey lah..kiranya laksa tu my pebret la...hahahah..dulu time tak kawen lagi masakan pebret msti la masakan mak...sekarang ni dah kawen ada 2 masakan pebret sya..masakn mak n mak mentua..hahahahaha okey!
 
 
 
 
 
                               5 - kata kata semangat untuk anda terus maju dalam dunia blog nih
oh kata2 semangat yer....aku akan teruskan berjuang dan akan terus maju dalam menghasilkan karya merapu dana ini...berbelog ni la dapat melihat memacam peel karenah kisah hidup seseorang tu...seronok la.bukan maksud nak kepoci hal orang,.dengan ini aku akan terus berbelog selagi mood berbelog aku yang sentiasa berkobar-kobar ni...hidup pemblogger..yeahhhhhhh!!!!!!
 

sekian

7 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

salam perkenalan...

estee_8980 said...

macam best ja segmen ni..
nnti2 kalo rajin baru buat...

Kyra said...

cik pepel:salam perkenalan hikhikhik

Kyra said...

estee: wat la segmen ni..best tau

~masithah hanis~ said...

toink toink...i datang dari blog fuyoooh...n nak follow sekali salam kenalan ...comel baby:D

-oP_ida- said...

mcmsempoi jaaa segmen nie..ehehehehhehhe

cayalah khai..makin power dalam bloging...

MiYOKO SuKi said...

kawen awl..bestnye... :)