3/6/11

JANgan pandang camera!!!

pengumuman...mak nak join ni....!!!!


KEPADA SESAPE YANG NAK JOIN DI ALU-ALUKAN

Syarat-Syarat :

1. Jadi FOLLOWER blog INI(worait)

2. Buat entry dengan tajuk contest----& JANGAN pandang camera!!! (siyap)

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.(worait)
4. Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii...he3(worait)

5. TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka tahu.

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini.

Tarikh Tutup : 29/4/2011(jumaat)
dengan ni mak pertaruhkan gambaq ni...hehehe
gambar main tepi laut
buleh kot
jeng jeng jeng

ceq nak tag depa:kak limah yang baik hati
                                           :shu yang cun
                                           : rina kapel yang best

6 comments:

Dee said...

good luck sis!!

Kyra said...

mekaseh yer dear

Shu Shinju said...

TQ dear... nanti shu wat erk...hehe..

Kyra said...

shu: ok good luck dear

NeenaAnuar said...

good luck dearr... :)

Kyra said...

neena:jom la join yunk