3/15/11

segmen:blogger ikut negeri




aduhai dak berkapok-kapok belog haku ni..almaklum la dah 3 ari tak bka..balik kampong asyik pegi makan pree je...hokey n3 kali ni bukan nak crita pasai kenuri yer...
n3 kali ni ceq nak join segmen dari blog ben ashaari tau..ni kali kedua ceq  joint ,best tau..
dapat kenai member2 baru, dekat ,jauh,ensen.macho,cun,lwa n sama waktu dengannya la..hehehehe
mari mari nak tunjuk cara2 dia nak joint camner hokey::klik cini ok..ciney

tajuknyer ialah::::BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

-Sila ceritakan latar belakang anda ..
.hokey macam biasa  yer:: nak nama penoh ka nama pendek..oklah ceq bagi nama pendek..nama pendek ceq kyra,dah berumahtangga titi,dan yang penting dah jadi ibu tu..mama kepada qistina....asal dari kedah maju 2010,tpi lani dah 2011,kiranya kedah dah maju ler..hahahha maju kedah maju..i love kedah...ceq berbangga menjadi anak jati kedah...muaahahahaha

-Profesion anda sekarang ?
.oooo..profesion ek..apa tu tak paham la..jap ehhhhh...nak buka kamus jap..ekekeke..ngok ngek la  ceq  ni kan....
ceq adalah pemblogger yang baru nak menjdi pemblogger tegar..hahahaha

-Blog favourite anda .. kenapa ?
.ooo blog pebert ceq ka???
ooo smua belog ceq suka..bukan ka..setiap yang mempunyai belog ni smuanya bez2...so smua yang ceq jumpa,ceq baca smua  dan  wajib dah menjadi pebret ceq....

-Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?

.haaaaaaaaa ni ceq nak habaq...blog ni ekceli ceq suka tapi time nak buka ja...internet tak bagi buka..tak tahu pasal apa..pas tu kalu nak buka tu loading pnyer la lambat..yang tu ceq tak suka...tak larat nak tunggu tau...

-Impian anda terhadap blog anda

.ok setiap pemblogger ni mesti la impikan belog mereka slalu di kunjungi begitu jga dengan ceq...biasa la rasa macam di hargai pulak ramai orang dok baca hasil karya,luahan,kita...tpi kita mna boleh paksa orang nak baca hasil karya kita kan....oleh yang demikian , dengan ini ceq nak jadi seorang pemblogger yang sukses macam pemblogger yang len jga...heheheh

ok siap dah

Tu je... sila tinggalkan url entri anda beserta 'negeri' ..contoh , WWW.BENASHAARI.COM , PUTRAJAYA .. okeh ?
TUTUP : TENGAH MALAM NI ( 15/3/2011 )
Tu je la.. terima kasih ...

12 comments:

Dee said...

rajin betul join blogger famous benashaari ye..moga terus dikenali sis..

cik ayin said...

blogger pahang sini..keep blogging :)

sha said...

Singgah sini.
Sha blogger Kedah jugak..

nadiemsharmz said...

salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

jom jengok cni lak ;;;;

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

tomey lah bby mama qis ney... auuww...:)

sharina said...

salam singgah dr blog ben,,klu rajin singgahla kt blog sy gak,,i follow u,,nice

Danieya Sofea said...

hye mama kpd qistina :)
already follow u..rjin2 singgah la blog syg :)

shah-kayrul said...

cheq mai jgok blogger kedah....

MiYOKO SuKi said...

sy blogger dr png..hihihi..(cam tak kenal kannn)..

kalo blog sy, loading lama tak ek..

Kei Seichi said...

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe said...

selamat berkenalan....saya blogger kl...
:)

jom jadi member nak???

Faztee Danisha said...

mai singgah sini jugk..br ade ms nk jenjalan