3/20/11

tu dia la dua2 otak lembu



hai kembali bersua ria dekat blog kesayangan yer....apa kabo kamoo semua sihat ka???
ape????
tak sihat yer...pegi cepat mamam ubat...tpi sebelum pegi mamam ubat meh ler baca ni dulu,kalu tak nak baca babap kang!!!!hehehe
okey2
meh cheq nak story mori etera hoga ni..baru2 ni cheq pegi queensbay  ngan mmber..p amek mmber pas tu teroih p tempat yang NAK dituju....tak smpai 15 menet perjalanan, smpai la kat queensbay,pastu masok parkin kat bawah skali berdepan dengan food court tu ..naseb baik ada parkin kalu tak memang susah bebenor nak cari parkin  time2 hari minggu camni...pas tu dah parkin elok smua...lock smua dengan kemasnya..tinggal la tenggilin cheq kat situ sat..kami nak p beli botoi susu sat yer...dok kat situ elok2 noh..kalu ada orang nak kidnap ...hang jerit kuat2 noh..hehehehehe
pas tu kami p la nek jusco area barang2 baby pnyer...pegi beli botoi apa lebih kurang, ronda2 lapaq la plak...pas tu pegi la makan kat food court bawah skali..pekena nasi apa lebih kurang,pas kenyang sembang2  sat ,cakap kat member cheq..JOM BLAH!!!
pastu kami pon callo la dari food court  tu
sebelum balik kami bayaq la dulu tiket parkin rm2.00...
kalu hari biasa rm1.00 ja..hehehe (berkira snngat aih)
pas bayaq tu kami pon tuju la kat my tenggilin ....aik!!!!!!!!mana tenggilin aku ?????
hahhhhhhh kacauuuuu..cari pnya cari tak jumpa...
pas tu tanya la dekat adik2 yang keja mcd tu...
ada tingkat bawah lagi ka dik...
depa kata mna ada, yang ni ja bawah skali....gluuuurrrrpppppppp
makkkkkkkkk mampoih tenggilin cheq hilang!!!!!!!
mak oiiiiiii jantong macam nak terkeluaq..uuuuwwwwaaaa tenggilin cheq uuuwwwwwwaaa tenggilin cheq...
puas kami round satu parkin tu...lma la jga round..skali dengan budak2 mcd tu dok cariii...hadoiiiiiiii mana ni tenggilin cheq..kak tenggilin kak ni kena tarik kot...hishhhhh mna ada ,tenggilin kak mna sangkot  bayaq...elok ja bayaq..huhuhuhuhuhu..
pas tu cheq terpandang satu stiker biru...aik macam kenai ja stiker ni...
cheq pon p la rapat2 dekat situ....OI OI OI OI...tenggilin ceq dah jumpa...
budak2 mcd tu....oiiiiiiiiiiiii apa da kak ni letak tempat len cakap tempat len...adoiiiiiiiiiiiii malunya ceq...pas tu dengan confident ja dok gtau kat budak2 mcd tu
memang kat cni,memang kat cni...hishhhhhhh apa da!!!!!!..tu la  otak srupa lembu..LEMBAP .apapun mekaseh  wat budak2 mcd tu yer mengamatkan suasana hehehehe...CEMPERA ALAM...

7 comments:

-oP_ida- said...

smalam takdan nak sms khai..
kalO dak leh jmpak kat QBM..huhuhuhu

Dee said...

lenkali amik gambaq tiang parking no..kot2 lupa lagi..hehehe..

Kyra said...

opida a.k .a k.nida:: la awat tak kabare awal2..klau tak leh p ronggeng
lani jusco ada sale

Kyra said...

dee:: good idea..bagug jga idea kamoo tu..amek pix yer..tak la lupa..maklum la otak lembap cam cheq ni memang slalu lupa
huhuhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

laki akak tiap kali parking kat tempat baru dia akan amik gambaq tiang ...takut oo jadi cam nie..haru cheq jugak..

estee_8980 said...

awat yg hampa dok buat cempera alam .... sib baik budak2 mekdi tu dok qhajin tulong chagi no..hehe

MamaEma said...

gelabah punya pasal lah tu..

terima kasih dtg ke blog saya...