3/10/11

tunggu nak p serang



salam hari jumaat ya smua..hari jumaat adalah penghulu, ketua,king,dan sama waktu dengannya...
dalam banyak2 hari time aku berkerja hari jumaat la aku suka..sbb hari jumaat adalah hari anaconda aku..leh mengulaq..perrrrghhhhhhh
best tu!!!!
hahahaha terok kan aku...tapi nak wat camna.ari jumaat slalunya kampeni aku tak dak shipment nak keluaq...hehehehehe
tambah2 plak en bos tak ada kat opis dia g holiday lagiiiiiii la aku mengulaq besaq.....
kiranya hari jumaat adalah hari makan gaji buta ekekekeke....
apa da aku ni kan..orang hari jumaat cita benda elok2 ni aku dok cita benda ntah ape2..ishhhhhhhh!!!!!
bukan apa sonok la satg lepas balik keja kami nak balik kampong yeppppppppppyyyyyyyyyy...
korang balik kampong tak...mesti balik kan...kan cuti sekolah manyak kenuri..ni aku nak balik kampong nak p makan  pree la ni...
nak attend mnayak kenuri ni...member2 aku kawen...syukur ALhamdulillah kawen jga hampa noh..
tu la aku kata,kalu ada jodoh tak kemana....
depa ni rajin kata kat aku...syok la ang dah kawen pas tu ada anak plak..slalu cakap camtu...haaaaaaaa
sekarang ni tengok dah nak mendirikan masjid dah hampa....aku syukur sangat...tak sabaq ni nak balik kampong....lepas tu jumpa member2 lma....uihhhhhhhh tak dapat bayngkan la..mesti gamat suasana ...
ha ni dia dok menuggu hampa...aku tak dapat nak hadiahkan hampa banglo ,keta mewah,hadiah mahaal,yang ni ja aku dapat bagi....eeeeeee tak sabaq nya nak attend krnuri depa ni
jeng2 ni dia dok tunggu hampa...aku ni nak bagi hadiah kat orang pon nak publish...arrgggggggghhhhhhhh biaq p la...bukab salah pon
tunggu nak p serang umah hampa
pls: mesti petang ni jammed gila..nek bridge mesti kurang-kurang 2 jam apa...hadoooooilaaaa

3 comments:

-oP_ida- said...

wah,,,,,selamat makan pree laa nueh..hahahahaa

Fuuyooh said...

salam.. hye kak.. nice entri.. apa kata kita join segmen cari member baru..hehe

http://fuyohblog.blogspot.com/2011/03/segmen-jom-suai-kenal-nak-cari-member.html

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tue dia penuh kenori no....bestnya....hadiah tuk bonda amani xdak ka??:P